WM Online is in 2015 opgericht door 2 ondernemers die al jaren in de internet business zitten. Vanuit een full-service abonnement zetten wij de dienst op de markt. Voor een betaalbaar bedrag levert WM Online uitstekende online diensten zoals websites, zoekmachine optimalisatie en blogging.

WM Online werkt niet op uurtje factuurtje maar met een abonnementen structuur waarin de klant vooraf weet wat wij doen en tegen welk tarief. WM Online heeft niet een ellenlang productgamma maar werkt in de basis met 2 abonnementen. De websites die WM Online levert en ontwikkelt worden gemaakt met de grootste zorg en aan alles is gedacht. De websites zijn niet alleen mobiel vriendelijk maar hebben ook de hoogste beveiliging zodat uw gegevens niet voor verkeerde ogen bestemd zijn. WM Online werkt niet met open source programma's zoals wordpress, joomla of drupal. Het content management systeem is op maat geschreven en kan indien gewenst uitgebreid worden als u aanvullende wensen heeft.

Ons motto

Onze systemen zijn 100% gebruiksvriendelijk en u kunt eigenlijk alles zelf doen. Maar dat hoeft niet! Elke kleine of grote vraag kunt u neerleggen bij het WM Online support team.

WM Online heeft gemerkt dat er een grote behoefte is aan goede kwalitatieve websites in plaats van websites die op de zolderkamer zijn gemaakt. Wel lekker goedkoop maar niet het gewenste resultaat. Bij WM Online kunt u terugvallen op professionele programmeurs, SEO specialisten en uitstekende tekstschrijvers voor uw zakelijke teksten. WM Online gaat u aantonen dat het realiseren van een website geen kostbare aangelegenheid hoeft te zijn. WM Online zal in de toekomst blijven innoveren om te zorgen dat u nog meer rendement haalt uit uw online strategie.

  Bent u enthousiast geworden over ons bedrijf?